podcast

Podcast #1 / Jurgen Van den Broeck

De Koers, dat zijn verhalen … vervlogen tijden. Pure nostalgie. Dat is afzien gelijk de beesten. De Koers, die is van ons. Maar eigenlijk … van iedereen.

De Koers, dat zijn verhalen over gepassioneerde mensen. Soms wat onbezonnen, vaak volgens een strak plan.

Op regelmatige basis spreken we met mensen uit het milieu. Mensen met een verhaal, ervaring. We komen zaken te weten die niet in de media komen. Is er een leven naast de fiets? Wat nà de Koers? Wie zijn de makkers, de rivalen, bondgenoten van de persoon in kwestie? … met andere woorden ‘The Big Five’ in het leven van …

In deze aflevering heeft Jurgen Van den Broeck het over zijn wielercarrière, de Tour en de mentale slag die het wielrennen met zich meedraagt.

Uw gastheer: Arne Temmerman

Over de redactie

de Koers redactie

De redactie gaat op zoek naar verhalen. Geef ons wel wat tijd, 't zijn de verhalen die we koesteren. Koers is zoveel meer dan koers alleen.

't Zijn trouwens niet alleen de wielrenners zelf, die spannende verhalen hebben. We gaan op zoek naar mensen met een passie wielrennen, naast de sport. Een fotograaf bijvoorbeeld die in-the-heat-of-the-moment zijn beeld vastlegt, komt waar geen ander komt. En beleeft wat geen ander beleeft. De redactie schrijft, interviewt, redeneert en publiceert.

Reageer

Klik hier op een reactie te geven