Live bijwonen?

De Koers is naast een vodcast een maandelijkse praatavond in Gent, Brussel en Antwerpen. Wil je er graag eens bij zijn? Hou onze Facebook-pagina in de gaten en reserveer je plaatsje op tijd! Op elke locatie zijn er een beperkt aantal plaatsen.

Locaties:

Pedaleur de Flandres Cycling Café

Voldersstraat 58, 9000 Gent

In deze fietshotspot kan je terecht voor meer dan een koffie en een kleine snack. Pedaleur de Flandres Cycling Café is het belevingscentrum in hartje Gent van de wielersport. Je kan er terecht voor het volgen van de koers, het poetsen van je fiets en zo veel meer. Het huis wordt ingezet voor tal van evenementen en is tevens het vertrekpunt van tal van fietsritten. PdF Cycling Café is ook een Rapha Satellite hotspot en dus een stopplaats voor de Rapha Cycle Club. Bram en Dieter zetten hun locatie graag open voor De Koers!

facebook.com/pedaleurdeflandrescyclingcafe/

Rapha Brussels

Antoine Dansaertstraat 90, 1000 Brussel

Naast de presentatie van het online aanbod van de Rapha kledij is het clubhuis in Brussel de hotspot voor fanatieke wielrenners, maar ook voor beginners, wedstrijdrijders en stadsfietsers.

Rapha Brussels stel haar deuren open voor de Koers.

rapha.cc

Bike Project

Fietsen in Antwerpen is hot. En dan maakt Bike Project fietsen nog hotter. Het aanbod werd de laatste jaren sterk uitgebreid. Nu kan je er ook terecht voor je elektrische fiets. Bike Project staat voor vakmanschap, stijl en fietsbeleving. Daan opent zijn shop graag voor de Koers.

bikeproject.be

Mail update!

Volg de Koers op Instagram